Return To Childhood DVD


20. rocznica wydania płyty Misplaced Childhood

DVD wydane w sierpniu 2006 przez Chocolate Frog Record Company Ltd i Snapper Music


Live in concert 15/11/05 and 18/11/05 at The Paradiso, Amsterdam.
Big Wedge [Dick/Simmonds]
Moving Targets [Dick/Watson/Duguid]
Brother 52 [Dick/Wilson]
Goldfish & Clowns [Dick/Wilson]
Raingods Dancing [Dick/Turrell/Daghorn]
Wake Up Call (Make it Happen) [Dick/Turrell/Daghorn]
Innocent Party [Dick/Watson/Duguid]
Long Cold Day [Dick/Wesley/Young]
Credo [Dick/Simmonds/Boult/Usher]
Pseudo Silk Kimono [Dick/Rothery/Kelly/Mosley/Trewavas]
Kayleigh [Dick/Rothery/Kelly/Mosley/Trewavas]
Lavender [Dick/Rothery/Kelly/Trewavas/Mosley]
Bitter Suite [Dick/Rothery/Kelly/Mosley/Trewavas] –
(i) Brief Encounter
(ii) Lost Weekend
(iii) Blue Angel
Heart of Lothian [Dick/Rothery/Kelly/Mosley/Trewavas] –
(i) Wide Boy
(ii) Curtain Call
Waterhole (Expresso Bongo) [Dick/Rothery/Kelly/Mosley/Trewavas]
Lords of the Backstage [Dick/Rothery/Kelly/Mosley/Trewavas]
Blind Curve [Dick/Rothery/Kelly/Mosley/Trewavas] –
(i) Vocal Under a Bloodlight
(ii) Passing Strangers
(iii) Mylo
(iv) Perimeter Walk
(v) Threshold
Childhoods End? [Dick/Rothery/Kelly/Mosley/Trewavas]
White Feather [Dick/Rothery/Kelly/Mosley/Trewavas]
Incommunicado [Dick/Rothery/Kelly/Mosley/Trewavas]
Market Square Heroes [Dick/Kelly/Minnett/Pointer/Rothery/Trewavas]
Fugazi [Dick/Rothery/Kelly/Mosley/Trewavas]

Dodatki: wywiad z Fishem